MENU
Konsulent arbejder ved computeren

Strategi og forretningsudvikling

Du kommer med udfordringerne. Vi leverer løsningerne. Uanset om du har planer om at lægge en ny strategi eller ønsker at give din virksomhed vokseværk, er vi leveringsdygtige i konkrete og brugbare løsninger.
Uanset om din virksomhed har brug for en turnaround, en optimeringsproces eller et vækstforløb, står vi klar med sparring og rådgivning.
Uanset om din virksomhed har brug for en turnaround, en optimeringsproces eller et vækstforløb, står vi klar med sparring og rådgivning.
Foto: SEGES P/S

Vi begynder med at analysere din virksomheds aktuelle situation sammen. Dernæst planlægger vi de næste skridt.

Har din virksomhed brug for en turnaround, er målet for os at hjælpe dig tilbage på det ”ønskede spor” via dybdegående forandringer og effektiviseringer.

Hvis vi vurderer, at din virksomhed generelt er inde i en god gænge, men har behov for en optimeringsproces, lægger vi fokus på at styrke forretningsgangene og brugen af specialisering, tværfaglighed, videndeling, produktion, service- og rådgivningsydelser.

Er din virksomhed derimod klar til et vækstforløb, fokuserer vi på værdiskabende og proaktiv rådgivning, nye ydelser og produkter samt rådgivning om nye kundebehov.

Også i implementeringsprocessen kan vi give dig den bistand, som de nye tiltag i virksomheden kræver. Det kan være vores kompetencer inden for eksempelvis forandringsledelse, handlingsplaner, målstyring, projektledelse eller procesledelse, som skal sættes i spil.

Vi rådgiver også gerne landmænd, men altid i samarbejde med de lokale rådgivere.

Vores team af erfarne og engagerede strategi- og forretningsudviklere har altid fokus på at levere individuelle løsninger med maksimal værdiskabelse for dig og din virksomhed.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi giver dig konkrete løsningsforslag til, hvordan du udvikler din virksomhed ved at sammenholde din virksomheds udfordringer og potentialer med dine egne ønsker og ideer.

Som kunde vil du blive mødt af et team af konsulenter, vi sammensætter på tværs af forskellige fagområder. Vores tværfaglige tilgang giver os de bedste forudsætninger for at tilbyde dig en helhedsorienteret rådgivning.

Ligegyldigt om udgangspunktet er strategiarbejdet i din virksomhed, fokus på nye forretningsområder, forretningsudvikling eller implementering, lægger vi stor vægt på, at alle opgaver tilpasses den enkelte kundes ønsker og udfordringer.

Vil du vide mere?

Kontakt en medarbejder i SEGES.

Jakob Lave
Jakob Lave
Udviklingschef
Future Farming
T: +45 8740 5510
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen