MENU
Valmuer på kornmark

Økologi

Aktuelle kurser

 

Intro-kursus: Få en effektiv start som økologirådgiver

Kurset er for nye/nyere økologirådgivere. Du bliver introduceret til SEGES Økologi Innovation og SEGES og medarbejderne i virksomheden med fokus på dine supportmuligheder.

Kurset er desuden en del af grundlaget for at blive godkendt til at attestere omlægningsplaner i forbindelse med autorisationsansøgning til økologi.

Dato og sted: 5. oktober 2021, SEGES, Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Læs mere: Program og tilmelding

 

 

 

Kurser, der er på vej - kontakt os for yderligere info

Aktuel økologi

Kursusdagen er for kvæg-, plante og driftsøkonomirådgivere, der arbejder med økologisk landbrugsproduktion. Aktuel økologi afholdes igen i 27. januar 2022.

 

 

 

Grunduddannelse i økologi

Forløbet giver rådgivere, landbrugsskolelærere og sagsbehandlere grundlæggende faglige kompetencer indenfor økologisk landbrugsproduktion. Det forløber over 2x2 dage. Afholdes igen i 2022.

 

 

 

RISE certificering

RISE måler bæredygtigheden på danske landbrugsbedrifter. På to kursusdage bliver du certificeret til at udføre RISE-bæredygtighedsanalyser.

 

 

 

Udviklingsdag for økologirådgivere

Årsmøde og udviklingsdag for økologikonsulenter i DLBR Dansk Økologi - næste Udviklingsdag gennemføres i december 2021.

 

 

Værktøjsdag for økologiske planteavlskonsulenter

Kursusdagen giver et indgående kendskab til en række værktøjer, der bidrager til at optimere produktion og økonomi hos økologiske landmænd.

 

 

Økologi for bank- og realkreditrådgivere

Deltagerne får indsigt i den økologiske markedsudvikling samt muligheder og begrænsninger i den økologiske landbrugsproduktion.


 

 

Økologikongres 2021

På Økologikongres 2021 bliver du opdateret med den nyeste viden og de vigtigste, aktuelle værdidebatter med udgangspunkt i økologiens grundprincipper.
Dato og sted: 25.-26. november 2021, Vingsted Hotel & Konferencecenter.
Læs mere HER


 

Økologisk Markdag

Økologisk Markdag bliver afholdt på Erholm Gods ved Aarup på Fyn. Økologisk Markdag er et landsdækkende økologisk arrangement med fokus på at demonstrere maskiner, udstyr og markforsøg samt tilbyde videnscaféer, udstillinger mv. Økologisk Markdag dækker kæden fra planteproduktion, herunder dyrkning, maskiner og teknologi, til fodring, husdyrmanagement og ernæring.

Dato og sted: 15. juni 2022, Erholm Gods

 

 

 

 

 

Det Økologiske Akademi

Praktisk info

Christian. E. Christensen
Christian. E. Christensen
IT konsulent
Events
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen