Baggrund
Dansk landbrug og fødevareklyngen har en stærk og vigtig position i verdens fødevareforsyning. Denne position er skabt gennem idékraft og modet til at gå nye veje. Vi ønsker at udvikle denne position, så derfor følger vi de pionerer, som giver sig i kast med nye dyrkningsmetoder, andre afgrøder, produktion med alternative dyr, anvendelse af de nyeste teknologier og en dedikeret omstilling til en mere bæredygtig produktion.Organisering
Til at understøtte opgaven samt sikre inspiration og retning er der nedsat et kompetent Advisory Board. Medlemmerne hjælper os til at vurdere de mange trends, der opstår på kryds og tværs af markeder, teknologier og globale dagsordener. Og som deres vigtigste opgave, beskriver de indsatsområder for landmandens fremtidige forretning.Formidling
Vi formidler vores indsatser på forskellige platforme. Eksempelvis igennem vores Facebook-gruppe.
Vi har i efteråret 2018 også publiceret magasinet Future Farming 1.0, som indeholder artikler fra nogle af de mest spændende trends og tendenser, vi har spottet i 2017 og 2018. Du finder online-udgaven af magasinet herunder.
Mød os
Future Farming deltager ved Udviklingschef Jakob Lave og Chefkonsulent Søren Bisp i events, workshops og konferencer, hvor fremtiden er på dagsordenen.
Vi har eksempelvis været på besøg hos fødevareproducenter i både Danmark og i Israel, og vi har deltaget i events om alt fra robotteknologi til fremtidens proteinforsyning samt fungerer ofte som facilitator for strategiprocesser. Et godt bud er, at vi har mødt 5000 mennesker indtil nu.
Vi hører gerne fra dig
Er du en stemme i fremtidens landbrug eller fødevareproduktion, arrangerer du et event eller har du en spændende idé, så hører vi gerne fra dig.Ved at mødes bliver vi sammen klogere på fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os.
Eliteuddannelse for fremtidens landmand
SEGES skal i samarbejde med VIA, og støttet af Miljø- og Fødevareministeriet, udvikle og afholde et bachelormodul med fokus på forretningsudvikling og innovation. Det er første gang nogensinde, at et bachelormodul henvender sig eksklusivt til landmænd. Se programmet for første hold på uddannelsen.