MENU
Landmand og konsulent kigger på korn

Praktikværter

Instruktionsvideoer om arbejdsmiljø og god hygiejne

SEGES Forlag leverer undervisningsmateriale til jordbrugets uddannelser. Vores formål er at hjælpe skolerne med at tilbyde den bedst mulige uddannelse. En stor del uddannelsen foregår på praktikstederne, og derfor har vi produceret en række undervisningsvideoer, der kan bruges af dig som praktikvært. 

Videoerne giver en hurtig og præcis indføring i et emne. Der vil løbende komme flere til, men indtil videre er der "MMArbejdsmiljø", som viser øvelser til forbedring af arbejdsmiljøet og "Vask af farestald", der er en udførlig gennemgang af, hvordan man opnår god hygiejne i farestalden. 

På Landbrugets Læringsplatform kan du se komplette e-læringskurser i blandt andet den optimale farestald og den gode malkning.

Arbejdsmiljø

Øvelser fra kampsporten Mixed Martial Arts (MMA) hjælper eleverne med at træne styrke, teknik, reaktioner og balance. Så er de bedre rustet til det fysisk hårde arbejde i landbruget. Læs mere her

Faresti

Det er helt afgørende med en god hygiejne i farestien. Arbejdet kræver ekstra tid, men betyder til gengæld lavere dødelighed og mindre forbrug af medicin. Læs mere her
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen