MENU
Landmand og konsulent kigger på korn

Om SEGES Forlag

SEGES Forlag udgiver en stor del af de lærebøger, der bruges i jordbrugets uddannelser. Desuden producerer vi hånd- og fagbøger til f.eks. rådgivningstjenesten og landmændene.

Vi udgiver også opgavehæfter og andre undervisningsmaterialer til lærerne, og på de Faglige temasider findes illustrationer, figurer, videoer m.m. som supplement til bøgerne.

Fortid og fremtid

I 1996 blev Landbrugsforlaget etableret som afløser for forlaget ved Landbrugets Informationskontor (LIK). Forlagsvirksomheden har således rødder tilbage til LIK's tilblivelse i 1953.

Frem til 1989 var undervisningsmaterialet et omfattende løsbladsystem på ca. 1.600 sider. I 1989 blev det besluttet, at materialet skulle udgives i bogform, og det har udviklet sig til det koncept, vi kender i dag.

1. januar 2015 sluttede Videncentret for Landbrug, som Landbrugsforlaget var en del af, og Videncenter for Svineproduktion sig sammen til én virksomhed under navnet SEGES. Derfor var det naturligt, med et navneskifte til SEGES Forlag for at markere tilhørsforholdet til SEGES, som blandt andet sikrer, at bøgerne produceres og kvalitetssikres i et miljø med mange forskellige landbrugsfaglige kompetencer.

Hvor er vi på vej hen?

Vi tror på, at bogen har en fremtid, men vil også fortsat udvikle os på den digitale front, så undervisningsmaterialerne passer til tidens krav. Vores vision er derfor at levere relevant og grundigt fagligt materiale til alle landbrugets aktører både online og på tryk.

Kontakt

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hører også gerne fra dig, hvis du har ideer til nye udgivelser.

T: +45 8740 5501

E: forlag@seges.dk

Forlagets medarbejdereLene Overgaard Bruun
Lene Overgaard Bruun
Forlagschef
Education
T: +45 8740 5515

Find os på

Facebook SEGES Forlag

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen