MENU
Kvæg på mark

Om Økologi

Vi er stolte af at byde inden for hos afdelingen Økologi.  Har du brug for hjælp til udvikling af økologisk landbrug, eller har du en idé, vi skal udvikle sammen, står vi parate til at hjælpe dig videre i det økologiske univers. 

SEGES Økologi lægger trædestenene for udvikling af økologisk landbrug, hvor landmandens produktivitet og økonomi er i balance med økologiens målsætninger.

Vi understøtter den danske økologi-rådgivning og samarbejder nationalt og internationalt med forskning, virksomheder, landbrug og interesseorganisationer.

Vi er en afdeling med specialister inden for det økologiske jordbrug og samtidig en afdeling med masser af dynamik, innovation og godt humør.
Kirsten Holst, Økologichef i SEGES Økologi

Generator for det økologiske jordbrug

Vi arbejder konstant på at være endnu mere professionelle og dermed et skridt foran. Det kræver, at vi systematisk udvikler vores kompetencer og tiltrækker og fastholder de bedste medarbejdere.

Vi formidler vores ekspertviden direkte til både konsulenter, landmænd, myndigheder og til befolkningen. Medarbejderne har mange års erfaring med økologi og er derfor anerkendte samarbejdspartner, når det gælder økologi-projekter.

Økologi er en hurtigt voksende afdeling i SEGES med i alt 25 medarbejdere, og vi bidrager til den rivende udvikling i økologisk landbrug. Vi er opdelt i en stabsfunktion og tre teams, der beskæftiger sig med husdyr, planteproduktion samt emner på tværs.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen